TEST DIG SELV

LAD OS TALE OM DIG

Hvordan finder man den rette balance mellem sund ledelse og vækst? Hvordan når du, de mål, du sætter, og er dine medarbejdere i synch med dine visioner? Eller føler du nogle gang, at det er svært at kommunikere dine budskaber, at udviklingen går for hurtig, for langsom eller at du står alene?

Hos Jonathan har vi mere end 30 års erfaring i at skabe udviklingsforløb for ejerledere og virksomheders nøglemedarbejdere. Vores træningsmetoder er blevet overført til flere europæiske lande og vi arbejder konstant på at være opdateret på både teorier og metoder, der kan hjælpe dig og din virksomhed.

Når du deltager på et Jonathan Forløb bliver du del af en stærkt netværk af ejerledere, der styrker hinandens kompetencer. Sammen skaber vi et trykt rum, hvor vi med afsæt i konkrete eksempler fra jeres egne virksomheder, giver dig værktøjer, der styrker dig som leder og dermed også din virksomhed. Vores lille lyntest kan give dig en kort introduktion til, hvor du måske har nogle udfordringer og hvordan vi kan hjælpe og udvikle dig og din virksomhed.
DELTAGER-PERSONLIGHED

LIDT OM DIG ...

Først og fremmest har vi brug for at vide lidt om dig.

I de efterfølgende spørgsmål prøver vi så at indsnævre evt. udfordringer, så vi kan vise dig, hvordan Jonathan kan hjælpe dig og din virksomhed videre til de næste skridt.

Skriv dit telefonnr. i formatet 12349876

Jonathan ApS beskæftiger sig kun med virksomheder, hvor vi aner et udviklingspotentiale, og hvor ledelsen har et højt ambitionsniveau både med hensyn til virksomhedens kvalitative og kvantitative udvikling.

+ 0
ÅRS ERFARING
+ 0
DELTAGERE
+ 0
JONATHAN FORLØB
Jeg har fået tro på, at hvis man arbejder systematisk med sin rolle som leder, så kan du flytte rigtig meget i de mennesker, du skal have med på din vej. Uanset virksomheds type, er det de samme problemer, vi løser.
Det har givet mig en ballast i hverdagen. Jeg er blevet bedre til at håndtere hverdagens udfordringer og jeg har udviklet mig som leder ved at have deltaget i ViV.
Jeg er selv stolt af de valg, jeg har truffet, for de har været rigtige. Det kan jeg med stolthed sige. Men uden "ViV 15" og jer fra Jonathan A/S, er det ikke til at sige, hvordan JCN havde udviklet sig. Vigtigheden i at ansætte dygtige og veluddannede unge mennesker.
LAD OS TALE OM DIG
Se muligheder i udfordringer. Få værktøjer til at udvikle dine kompetencer som leder.