Vi taler samme sprog
Der er en helt speciel tone blandt de ejerledere, som har deltaget i et forløb hos Jonathan. Som Flemming Skov Nielsen fra JCN Bolig siger: ”Vi taler alle samme sprog, og det gør alting lettere – også selvom tonen kan være barsk”. Flemming Skov Nielsen taler også åbent til sine medarbejdere, og han er meget bevidst om, at de bedste resultater kun opnås, hvis du involverer dine ansatte, og får dem til at føle ejerskab.

 

Jonathan åbnede Flemmings øjne
Det gik godt for JCN Bolig, da Flemming blev kontaktet af Jonathan. Alligevel havde ejerlederen en fornemmelse af at stå i et vadested, hvor væksten godt nok var fin og humøret højt. Men der manglede noget. Flemming Skov Nielsen stiller stilfærdigt spørgsmålet: “Hvad skulle virksomheden”? På den ene side var status quo bestemt til at leve med, men på den anden side havde han også en fornemmelse af, at virksomheden havde et uforløst potentiale.

jonathan_cases_jcn02_800x600

Hvordan kan jeg vækste?
JCN Bolig er en sund virksomhed. Da Flemming Skov Nielsen deltog i et ViV-forløb hos Jonathan, fandt han dog snart ud af, at han var nødt til at nytænke virksomheden. Det blev starten på en proces, hvor JCN Bolig begyndte at ansætte et personale med en langt højere grad af specifikke kompetencer: “Hvis jeg ikke havde deltaget i et forløb hos Jonathan, var jeg aldrig kommet så langt, som jeg er i dag” – det vedkender jeg mig, siger Flemming. Det har haft en kolossal indflydelse på mine forretningsgange og mit syn på det at drive en virksomhed.

 

Det er alle pengene værd
Flemming Nielsen siger, at forløbet hos Jonathan har været alle pengene værd. Erkendelsen af behovet for at få det rigtige mandskab ind på det rette tidspunkt var “en reel øjenåbner”, og Flemming Nielsen er ikke sen til at slutte, at Jonathan har betydet alverden for den virksomhed, han har bygget op fra grunden. Flemming Nielsen slutter dog af med at sige, “at det bedste er at være sammen med andre, der ved, hvordan du har det, og hvilke problemer du slås med”.