Bliv en del af et stort netværk af
ligesindede ejerledere, der står overfor
de samme problematikker som dig

LEDERUDVIKLING
FOR EJERE

Kender du det?

HVOR ER DINE STYRKER?

Mange af de ejerledere, der vælger vores Forløb kender til, hvor svært det er at stå med det overordnede ansvar alene. Det kan for mange betyde, at de bruger deres ressourcer på uhensigtsmæssig vis.

På vores Jonathan Forløb arbejder vi målrettet med ledelsesudvikling, og de udfordringer, du kan opleve som ejerleder. Vi giver dig værktøjer, der udvikler dig, dine kompetencer som leder, din virksomhed og virksomhedskultur. I vores netværk møder du ligesindede ejerledere. Vi lærer med og af hinanden. Det giver dig værktøjer, der udvikler både dig som leder og dermed din virksomhed.

ALENE VS DELE ANSVAR?

Er du typen, der helst selv vil have fingrene i det hele, eller har du næse for at finde de rigtige medarbejder og uddelegere opgaver?

Hos Jonathan arbejder vi målrettet med at etablere et intimt og trykt rum, hvor ejerledere kan dele og udveksle erfaringer. Vi laver dybdegående personlighedsanalyser, som hjælper dig med at optimere din ledelse og virksomhedskultur. På vores Forløb tager vi altid afsæt i jeres egne virksomheder, hvor I deler erfaringer og styrker hinandens kompetencer. Det giver dig selvindsigt og øger dine evner til at løse de problemstillinger du og din virksomhed står overfor.

EN, TO, TRE, MÅL

Hvad er succes? Er det en målbar størrelse på din bundlinje? Er det glade medarbejdere? Udelukker det ene det andet?

Når du deltager i Jonathan bliver du automatisk del af et stort netværk af ejerledere. Hele vores grundtanke er, at I skal kunne bruge hinanden - også efter vores forløb er afsluttet. Det giver en kæmpe styrke at vide, at man altid kan gribe knoglen og kontakte - enten os - eller nogle af de gode folk, du har lært at kende.

Vi mener at vejen til succes skal skabes i fælleskab med andre, der er i samme situation som dig selv. Sammen kan vi hjælpe dig på vej mod nye mål.

Du vil blive kontaktet af os en af de nærmeste dage efter din besvarelse. Men du er også meget velkommen til at tage fat i os allerede nu. Det kan du gøre via chatten – eller ring eller mail direkte til Søren.

OM JONATHAN

BLIV EN DEL AF ET VEDVARENDE NETVÆRK

Et forløb i Jonathan giver dig solide værktøjer og et livslangt netværk. Derfor tillader vi os at udvælge vores deltagere nøje. For at komme på et af vores forløb skal du kende eller anbefales af en tidligere Jonathan'er.

Find tidligere deltagere her – eller kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde en Jonathan i dit netværk.

HAR DU SPØRGSMÅL? KONTAKT OS ENDELIG

Hvis du har spørgsmål til vores forløb og hvordan du kan blive en del af Jonathan-netværket,  er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde kontaktformular.

UDTALELSER

HVAD SIGER VORES KURSISTER?

Jeg har fået tro på, at hvis man arbejder systematisk med sin rolle som leder, så kan du flytte rigtig meget i de mennesker, du skal have med på din vej. Uanset virksomhedstype, er det de samme problemer, vi løser.
Torben Jensen
Ib G. Jensen A/S
At være ejerleder kan til tider være en ensom post. Der er ikke mange steder hvor vi kan få inspiration og sparring i et forum blandt "ligesindede". Jonathan Netværket er en mulighed for os, for at holde et spejl op foran os selv som ejerledere. Vi kan i et fortroligt og åbent miljø med andre ejerledere, få og give ideer og energi til at udvikle vores virksomheder på bedst mulige vis.
Hans Christiansen
KUMA A/S
Netværk, 100 % fortrolighed mellem ligesindede. Der er ting i ens virksomhed, man kun kan fortælle andre ejerledere som har samme udfordringer. På de enkelte kurser underviser vi os selv med løsninger på udfordringen. Vi har de samme udfordringer - produktionsvirksomhed som håndværksvirksomhed.
Claus Dalsgaard
Claus Dalsgaard A/S
+ 0
ÅRS ERFARING
+ 0
DELTAGERE
+ 0
JONATHAN HOLD

BLOG

VORES SENESTE NYHEDER

demo-attachment-44-Group_7543
JONATHAN FORLØBET HANDLER OM AT STYRKE
DINE KOMPENTENCER OG DIT NETVÆRK

Kender du en Jonathan'er, har du mulighed for at blive en del af vores unikke netværk.