Bliv en del af et stort netværk af
ligesindede ejerledere, der står overfor
de samme problematikker som dig

LEDERUDVIKLING
FOR EJERE

Kender du det?

HANDLEKRAFTIG?

Bliver du hurtigt utålmodig, hvis der skal bruges for meget tid på sniksnak, når der skal træffes beslutninger? Tager du gerne skeen i egen hånd, og følger din intuition? Har du svært ved at uddelegere opgaverne, for det er nemmere at gøre det selv? Så oplever du måske også, at det kan være en ret ensom affære, at stå med beslutningsprocessen alene.

På vores Jonathan Forløb arbejder vi målrettet med ledelsesudvikling, og de udfordringer, du kan opleve som ejerleder. Vi giver dig værktøjer, der udvikler dig, din virksomhed og virksomhedskultur. I vores netværk møder du ligesindede ejerledere. Vi lærer med og af hinanden. Det giver dig værktøjer, der udvikler både dig som leder og dermed din virksomhed.

ENEANSVARLIG?

Hvis du har svært ved at uddelegere ansvaret til andre, står du måske med favnen fuld af udfordringer, du hele tiden selv skal tage stilling til. Hos Jonathan vil du opleve at mange af vores deltagere har det på samme måde.

I Jonathan Netværket vil du møde ligesindede ejerledere, der står i mange af de samme problemstillinger som dig. På vores forløb, tager vi afsæt i jeres virksomheder, deler erfaringer og styrker hinandens kompetencer. Det giver dig større selvindsigt og øger dine evner til at løse de problemstillinger du og din virksomhed står overfor.

MÅLBAR SUCCES?

Er det vigtigt for dig, at din succes viser sig gennem synligt målbare resultater? Forbinder du anerkendelse med virksomhedens succes? Et Jonathan Forløb giver dig solide værktøjer og et livslangt netværk af ligesindede ejerledere.

Vi mener at vejen til succes skal skabes i fælleskab med andre, der er i samme situation som dig selv. Sammen kan vi hjælpe dig på vej mod nye mål.

Du vil blive kontaktet af os en af de nærmeste dage efter din besvarelse. Men du er også meget velkommen til at tage fat i os allerede nu. Det kan du gøre via chatten – eller ring eller mail direkte til Søren.

OM JONATHAN

BLIV EN DEL AF ET VEDVARENDE NETVÆRK

Et forløb i Jonathan giver dig solide værktøjer og et livslangt netværk. Derfor tillader vi os at udvælge vores deltagere nøje. For at komme på et af vores forløb skal du kende eller anbefales af en tidligere Jonathan'er.

Find tidligere deltagere her – eller kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde en Jonathan i dit netværk.

HAR DU SPØRGSMÅL? KONTAKT OS ENDELIG

Hvis du har spørgsmål til vores forløb og hvordan du kan blive en del af Jonathan-netværket,  er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde kontaktformular.

UDTALELSER

HVAD SIGER VORES KURSISTER?

Jeg har fået tro på, at hvis man arbejder systematisk med sin rolle som leder, så kan du flytte rigtig meget i de mennesker, du skal have med på din vej. Uanset virksomhedstype, er det de samme problemer, vi løser.
Torben Jensen
Ib G. Jensen A/S
At være ejerleder kan til tider være en ensom post. Der er ikke mange steder hvor vi kan få inspiration og sparring i et forum blandt "ligesindede". Jonathan Netværket er en mulighed for os, for at holde et spejl op foran os selv som ejerledere. Vi kan i et fortroligt og åbent miljø med andre ejerledere, få og give ideer og energi til at udvikle vores virksomheder på bedst mulige vis.
Hans Christiansen
KUMA A/S
Netværk, 100 % fortrolighed mellem ligesindede. Der er ting i ens virksomhed, man kun kan fortælle andre ejerledere som har samme udfordringer. På de enkelte kurser underviser vi os selv med løsninger på udfordringen. Vi har de samme udfordringer - produktionsvirksomhed som håndværksvirksomhed.
Claus Dalsgaard
Claus Dalsgaard A/S
+ 0
ÅRS ERFARING
+ 0
DELTAGERE
+ 0
JONATHAN HOLD

BLOG

VORES SENESTE NYHEDER

demo-attachment-44-Group_7543
JONATHAN FORLØBET HANDLER OM AT STYRKE
DINE KOMPENTENCER OG DIT NETVÆRK

Kender du en Jonathan'er, har du mulighed for at blive en del af vores unikke netværk.