Lederuddannelse for ejerledere

Lederuddannelse styrker dig som ejerleder

Lederuddannelse eller ejerlederforløb? Det er i grunden det samme, vi mener, så når vi her hos Jonathan taler om lederuddannelse hentyder vi til vores Jonathan ejerleder forløb. Lederuddannelse er for de ledere og ejerledere, der ønsker at forbedre deres ledelseskompetencer. Når vi taler om lederuddannelse her hos Jonathan, taler vi ikke om en akademisk lederuddannelse eller en diplomuddannelse. Vi taler om udvikling af dig som ejerleder, så du bliver en bedre version af dig selv, så du kan lede din organisation bedst muligt.
Lederuddannelse gør en forskel for din virksomhed og for dine medarbejdere. Ved at udvikle dig som leder får du mere mod på at lede, og får også mere selvtillid til at lede. Ledere, der ikke tror på sig selv, kommer ikke lige så langt med deres mål, som ledere, der tror på sig selv.

Lederuddannelse for ejerledere klæder dig som ejerleder på, til at kunne klare dagligdagens udfordringer i din virksomhed, hvor du forventes at være den, der har styr på virksomheden. På vores lederuddannelse eller ejerlederforløb, lærer og udvikler du dig i fællesskab med andre ejerledere, ligesom du også skal være med til at løse en konkret udfordring i en nøje udvalgt ejerleder-virksomhed. Den erfaring du får på vores lederuddannelse kan du så tage med dig i bagagen, og bruge når du støder på lignende udfordringer i din egen virksomhed.

Lederuddannelse eller ejerlederforløb?

Et væsentligt element ved lederuddannelse er at du gennemgår en forandring. Her tager vi hos Jonathan udgangspunkt i Jonathan havmåge. Jonathan havmåge er en ikonisk, amerikansk novelle fra 1970, som handler om Jonathan havmåge, der vil lære om livet, og lære, at blive mere tilfreds med sig selv.

Det er en unik fortælling, som handler om at blive sat fri fra egne begrænsninger og som taler til den indre havmåge, vi alle har inden i os selv. Hos Jonathan lederuddannelse taler vi til din indre havmåge, og giver dig også et værdifuldt netværk, bestående af andre havmåger – eller ejerledere – ligesom dig selv.

Vi skaber basen for din lederudvikling, eller lederuddannelse om du vil, men det er op til dig selv at anvende værktøjerne i praksis samt benytte dig af dit nye ejerledernetværk.Lederuddannelse kun for udvalgte ejerledere

Det er ikke enhver, vi lader komme med ombord på vores lederuddannelse eller ejerleder forløb. Vi udvælger kun de mest motiverede ejerledere, til at komme med på vores lederuddannelse. Gennem et introseminar kan du se vores forløb samt de andre deltagere an, og vi kan også vurdere, hvorvidt vi tænker du vil passe ind på vores lederuddannelse. Derudover skal de andre deltagere også sige god for en. Tag et kig om du kender nogen i vores netværk her. Kun på denne måde kan vi sikre, at det netværk du bliver lukket ind i er af højeste kvalitet, og kun består af ejerledere, der virkelig ønsker det. Se mere om vores ejerleder forløb her.

Anbefal en ejerleder

Anbefal en ejerleder Kender du en ejerleder som vi skal have med på vores ejerleder forløb, så anbefal en ejerleder her.

Et netværk for ejerledere ligesindede udvikling

Jeg har fået tro på, at hvis man arbejder systematisk med sin rolle som leder, så kan du flytte rigtig meget i de mennesker, du skal have med på din vej. Uanset virksomheds type, er det de samme problemer, vi løser.
Det har givet mig en ballast i hverdagen. Jeg er blevet bedre til at håndtere hverdagens udfordringer og jeg har udviklet mig som leder ved at have deltaget i ViV.
Jeg er selv stolt af de valg, jeg har truffet, for de har været rigtige. Det kan jeg med stolthed sige. Men uden "ViV 15" og jer fra Jonathan A/S, er det ikke til at sige, hvordan JCN havde udviklet sig. Vigtigheden i at ansætte dygtige og veluddannede unge mennesker.
LAD OS TALE OM DIG
Se muligheder i udfordringer. Få værktøjer til at udvikle dine kompetencer som leder.