Afspil video

Sådan styrker du dine evner som ejerleder

Download vores gratis e-bog med værktøjer, tips og tricks til, hvordan du styrker dine evner som ejerleder.

Casebeskrivelse

En ny familie af ejerledere, hvor fortrolige udfordringer kan deles.

Udfordring

Teil Bechmann, ejer af Give Steel A/S, fandt sommetider sig selv stå i udfordringer, hvor han ikke var helt sikker på, at hans løsningsforslag var de bedste.

Løsning

Jonathan Forløbet gav et fortroligt forum, hvor ejerlederne kan dele udfordringer og løsninger med hinanden.

Resultat

Netværket giver Teil Bachmann ro til at styre sin virksomhed, gennemskue problemstillinger og lytte til medarbejderne.

Jonathan-netværket

Som en del af lederudviklingen i Give Steel er det vigtigt at kunne få forretningsrelevant sparring fra ejerledere i lignende situationer.

Teil Bechmann kunne godt fra tid til anden tvivle på sine egne beslutninger, og søgte derfor et fællesskab, hvor han kunne få vished om, hvorvidt hans beslutninger var de rigtige. En menneskeligt træk, som vi alle får et stik af, fra tid til anden.

Som medlem af Jonathan-netværket oplever Teil at kunne dele problemstillinger med de andre medlemmer, som det ikke er muligt at dele andre steder.

På den måde kunne Teil Bechmann fortælle om hans løsningsforslag, og hvordan han greb forskellige udfordringer an, og blive bekræftet i om hans løsningsforslag var de bedste, og vigtigere endnu; få indblik i hvordan andre ejerledere griber dagligdagens udfordringer an.

– Tillid til egne beslutninger

At få bekræftet sine beslutninger var vigtigt Teil Bachmann. Det gav ham et ståsted, som han turde holde fast på. Det skabte en indre ro for Teil, som gjorde at han stolede mere på sine egne beslutninger.

Indblikket i andre ejerlederes udfordringer gjorde også at Teil kunne gennemskue udfordringer hurtigere end tidligere, og havde passende løsningsforslag på rede hånd. At høre om andres erfaringer medførte at Teil fik mere ild i øjnene hvad angik at lytte til medarbejdere og deres idéer.

Salgsdirektør og medejer, Teil Bachmann, er medlem af Jonathan-netværket, som følge af hans deltagelse på et ejerlederforløb.